Geboortemail

In onze praktijk werken we met de Geboortemail, deze is geschreven door verloskundigen en gynaecologen speciaal voor zwangeren uit de regio. De Geboortemail is een wekelijkse mail die verstuurd wordt met daarin belangrijke algemene informatie over het zwanger zijn en specifieke informatie over de zwangerschapsweek waarin je je bevindt. De informatie van de Geboortemail is een mooie aanvulling op de informatie die je van ons krijgt tijdens het spreekuur. Wij willen hiermee extra eenduidige voorlichting geven over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. 

Aanmelden 


Om de geboortemail te ontvangen kun je je hier aanmelden. Om de geboortemail te ontvangen is het verstandig om info@geboortezorgleidenenomstreken.nl toe te voegen als veilige afzender in uw adresboek. Zeker als je Hotmail, Live of Outlook gebruikt. 


Na aanmelding ontvang je wekelijks Geboortemail met het laatste nieuws over de zwangerschap. De Geboortemail start vanaf 9 weken zwangerschap. Mocht je later starten met de geboortemail ontvang je de voorgaande mails ook altijd nog. 


Afmelden 


Wil je je afmelden voor de geboortemail omdat je bijvoorbeeld een miskraam hebt gehad? Dat kan via deze link